Gotes eixues

Gen
2012
19

posted by on General

8 comments

Les gotes d’H2O cursaven per sobre la pell de la noia, que amb força derrotava a les aigües valentes i poderoses. Era un combat de primera fila, els aficionats bramaven i tenien ganes de sang. Sense pensar-s’ho dos vegades, la noia va saltar al rànking. Sabia que havia de fer, sabia quines possibilitats tenia, ans, no li quedava opció.

Sense perpallejar, els braços començaren a fer cops forts en la mar, salada i infinita. La mar s’oposava, però la noia aguantava. Fins que un ganxó l’enderrocar i l’enfonsà en el salat, i ara profund, mar. La noia sentia com se li acabava l’aire, el coll li cremava, i puf! Ja no sentia res… La mar havia guanyat, i no era la primera vegada.

8 comments

  1. Mila Santos
  2. taulaposada
  3. anonim
  4. anonim

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply

css.php