La neu

Gen
2012
19

posted by on General

6 comments

Dolça i suau, el dolç pastís es cobria de sucre. Neva. La noia mirava amb nostàlgia els vells diaris, bruts de temps. Records estampats en pàgines grogues que perdurarien allà sempre més. No pretenia borrar-los d’aquest petit pastís, però no els va obrir. Masses memòries de temps durs, en els quals ella era una petita estudiant, esperant créixer per poder ser algú; no sentir-se un llibre més d’una biblioteca, volia ser un best-seller.

Els anys havien passat i la nostra best-seller havia treballat dur, havia aguantat a peu de canó. No havia tornat a sentir aquella impotència, aquella fam incontrolable de coneixements… La vida triga a arribar, però quan arriba, si has passat pel camí que tocava i has caigut, però t’has aixecat, disfrutaràs de la teva pròpia vida.

6 comments

  1. Ramona Salvador
  2. Jaume Orriols
  3. Cesc Perols
  4. joansanahujayll
  5. joansanahujayll

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply

css.php