Un altre drac

Gen
2012
17

posted by on General

4 comments

Oh súbdits insignificants, que preteneu que siguem nosaltres qui matem al drag. No som sempre els més nobles els que afrontem la realitat, sinó que els qui s’amaguen esperant algun salvador per poder-lo idolatrar. No, els nostres cavallers donen sa vida per gent com vosaltres, i jo, una altra princesa esperant el seu noble príncep blau, s’ha cansat de fer companyia a la lluna. El sot-arrel de la passió m’ha obligat a abandonar la meva estància i vestir-me de valor, per enfrontar-me al monstre que assetja al meu poble, i si, potser caure en la batalla, potser no arribarà el príncep blau, però tampoc l’espero. Espero al drac.

4 comments

  1. Josep
  2. Josefina
  3. Lali
  4. kumba

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply

css.php